BOBNARSKI S.O.S.

Pr(a)va pomoč & Kripto ritem

PREBERI VEČ

INŠTRUKCIJE 1 NA 1

Glasbena telovadba

PREBERI VEČ
  • Kristian

    “Učenje z mentorjem je povsem drugačno od samostojnega učenja doma. Sam s slednjim nisem prišel daleč. Individualno poučevanje ima to veliko prednost, da se mentor veliko bolj lahko posveča učencu in je veliko bolj pozoren na morebitne meni ne očitne napake.”

  • Jure

    “Vsekakor priporočam, inovativen pristop k učenju bobnov.”

Najnovejši prispevki

Aleš Korošec

O MENI

Glasbenik instrumentalist, mentor in bobnarski navdušenec.

PREBERI VEČ

Dobrodelni projekt BOBNARSKI S.O.S. »NA POMOČ BOBNAR(JEM)« – NE izgovorom, DA željam in sanjam.

V prepričanju, da si nihče iz ostalih razlogov ne zasluži biti prikrajšan pri razvoju lastnega potenciala, pa se je porodila ideja o dobrodelnem projektu z naslovom »Bobnarski S.O.S. – Na pomoč bobnar(jem)«, s katerim bi ob pomoči donatorjev osnovni šoli omogočil nakup ustreznih bobnov. Prepričan sem, da projekt predstavlja skrb za prihodnost mladih, ki zaradi objektivnih okoliščin ne poskušajo ali ne zmorejo uresničiti tistega, kar si želijo. Upam pa tudi, da bodo vsi sodelujoči v čim večjem številu prepoznali, da je bil vložek namenjen v pravo stvar in pravim osebam.

Omenjeni projekt sem predstavljal tudi na sejmu London Drum Show 2017. Več si lahko prebereš v Kamničanki (december 2017, stran 13), ali pa v Modrih novicah (januar 2018, stran 14)

Reference
DEC-Banner-Lg-Evans
Sabian Education Network